modern Office

TALENT WORLD

voor de toekomstige entrepreneurs!

Of we het nu willen of niet, de samenleving en het onderwijs zijn door de pandemie drastisch veranderd. Ik besloot om eens te overdenken wat de consequenties voor het onderwijs zouden kunnen zijn en daar is Talent World College uit voortgekomen.

 

Onze Begeleiding

Talent World College biedt een hoogwaardige, innovatieve en onderscheidende begeleiding bij ons erkende opleidingen, omdat wij vinden dat deze ondernemende generatie ondernemend onderwijs en begeleiding verdient. Het onderscheidt zich als enig instituut in Nederland die volledig is ingericht op leren presteren, ondernemen, en waarin ondernemen in de praktijk de ontwikkelomgeving vormt. Door de lesstof die jij nodig hebt op jouw niveau te clusteren in "Werelddelen" en toe te passen op jouw Start Up of familiebedrijf, begrijp je sneller de theorie van de lesstof, vergroot je je inzicht en leer je door presentatie jouw keuzes te beargumenteren.

 

Talent World College is het enige instituut in Nederland dat volledig vanuit sport, ondernemen en business gepersonaliseerd jouw onderwijsprogramma samenstelt, aanbiedt, geïnspireerd om met gepaste druk versneld naar een erkend diploma te groeien. Dit doen wij door verschillende lesvormen aan te bieden. Wij bieden daarbij informatieoverdracht op het moment dat jij het nodig hebt.

 

De mensen achter en binnen Talent World College zijn zelf ondernemers en kennen de praktijk van ondernemen, het moeten presteren en ondernemend opleiden grondig, door vele decennia aan ervaring; daarnaast wordt een groot netwerk aan ondernemers en "halfgoden"  uit de topsport, betrokken bij de opleidingen en begeleiding. 

World of Development

Leren Presteren, dat is onze filosofie. Een goed plan, duidelijke dagelijkse begeleiding leidt tot jouw succes...

World of Sports

Groter, sterker, verder, sneller. Het is de Olympische gedachte die zorgt dat jouw opleiding topsport is. Succes komt als je mentaal en fysiek fit bent....

World of Entrepreneurship

Hoe ziet de commerciële sector eruit, hoe bouw je klantrelaties en onderhoud je ze? Alles over internationale sales, handel en cross culturele relaties...

World of Finance

Elke organisatie moet winst maken om voort te bestaan. Hoe laat je de basiscalculatie op je plan of investeringsbegroting los.

Hoe werkt de wereldeconomie...

World of Marketing

Succesvol ondernemen met een Marketingplan, waar je onderzoek voor doet, internationale handel gaat begrijpen en de export marketing op jouw bedrijf toepast

World of Travel

Internationaal succesvol zijn met je onderneming vraagt de skills om in verschillende talen te kunnen schakelen. Nederlands, Engels en Spaans beheersen...

 

World of Entrepreneurship

"Met het plan van aanpak van een topsporter, geïnspireerd door topsporters, heb je in feite in één jaar je diploma op zak, met een eigen bedrijf onder je arm! Dat is de belofte die wij nakomen."

Is TALENT WORLD iets voor jou?

Zit recht! Doe je laptop weg! Sorry, er is geen docent, dus lesuitval! Je hebt een studieuur dus doe iets voor jezelf. Je rooster is gewijzigd!

Dat is bij Talent World verboden taal. 

 

Wil je geïnspireerd aan een je eigen onderneming en diploma werken? Waar je juist wordt gewezen op wat je vooral goed kan en enthousiast van wordt, theorie alleen uit praktijk bestaat?

 

Wij onderzoeken met jou of jij een creator bent die perfectionistisch zaken aanpakt, een handelaar die een vlotte babbel heeft of de leider die initiatief neemt en anderen motiveert. Samen ontwikkelen wij voor jou speciaal,  het best passend lesprogramma tot toekomstige professional!

 

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Adviesgesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONZE LOCATIE

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!