zzzzz

Gepersonaliseerd 

onderwijs en sport

VO, MBO en HBO

Hét particuliere MBO en HBO leiderschaps- en ondernemersinstituut waar toekomstige professionals, ondernemers en leiders zich ontwikkelen door effectief te "leren presteren en ondernemen".

 

Gepersonaliseerd onderwijs, voltijd, vanuit  de 21ste eeuwse vaardigheden van computer skills, de juiste mindset, social skills, praktijkwerkervaring en elk jaar resultaat!

 

Onze ProMissie

Bij Talent World College doen wij wat wij beloven! 

Wij beloven dat als je afstudeert, je beschikt over de skills en attitude van een ondernemer. Je bent in staat jouw bedrijf verder uit te bouwen en te runnen. Jij hebt jezelf gevormd tot een unieke professional die zelfbewust is, goed kan samenwerken en zich continu blijft ontwikkelen. Je hebt een eigen definitie van succes en ambitie om dat te realiseren.

Leiderschap

Je leert je unieke talenten te benutten en die van anderen te waarderen. Je ontwikkelt de skills en mindset die nodig zijn om impact te maken.

ERKEND

ONDERWIJS

Al zestig jaar lang biedt Business School Notenboom de beste particuliere opleidingen in de vakgebieden Business en Hospitality erkend door OC & W.

PERSOONLIJKE

BEGELEIDING

Gepersonaliseerd lesaanbod. Dat wil zeggen, elke dag zijn docent/coaches bezig met het programma, het resultaat en tempo dat bij jou past.

DOELGERICHT

ONTWIKKELEN

Elk jaar sluit jouw onderneming

af met een positief resultaat.

Dus ook met je studiebegeleiding

haal je elk jaar een certificaat of ondernemersdiploma!

Ondernemerschap

Ondernemers kleuren de wereld. Zij weten wat zij willen, komen in actie en zetten door. Ondernemerschap is de beste voorbereiding op je toekomst.

Je eigen bedrijf

Ondernemen leer je door te doen. Daarom start je vanaf dag 1 aan jouw bedrijf en leer je omzet te maken, met business coaches en ondernemers. Leren Presteren!

Heb je ambities om te werken en ondernemen met buitenlandse relaties? Kijk je graag over de grenzen en ben je een regelaar? Dan is dit jouw volgende stap!

In het algemeen kun je een opleiding starten op MBO4 niveau met:

Vmbo diploma 

Mbo diploma (niveau 2 en niveau 3)

Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4

Is TALENT WORLD iets voor jou?

Ga rechtop zitten! Doe je laptop weg! Sorry, de les is uitgevallen! Ga maar zelfstandig studeren! Dat is nu verleden tijd. Een onderwijsconcept, voor jou, waar jij je echt prettig bij voelt!

 

Wil je geïnspireerd aan jouw toekomstig bedrijf werken en er een diploma voor krijgen? Géén docenten die maar uit boeken werken en je dwingen tot huiswerk.

 

Talent World coaches onderzoeken met jou of jij de creator bent die perfectionistisch zaken aanpakt, de handelaar die een vlotte babbel heeft of de leider die initiatief neemt en anderen motiveert. Samen ontwikkelen wij het best bij jou passend studiejaar tot ondernemerschap! Met een diploma als resultaat!

 

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de trajecten hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONS ADRES

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 10- 268 00 52 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!