Personal Development.
Een particuliere

opleiding MBO & HBO

 

Als particuliere opleiding investeert Talent World IBS in de hoogst denkbare onderwijskwaliteit. Door onze unieke aanpak en intensieve begeleiding kunnen we het gepersonaliseerde onderwijs bieden dat jouw talentontwikkeling mogelijk maakt.

ACCREDITATIE

Het MBO4-diploma dat je krijgt als je de opleiding van Talent World IBS met goed gevolg afrondt, is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs (crebonummer 25184). Wat betekent dat je in aanmerking komt voor een ov-kaart (vanaf je 16e) en studiefinanciering (vanaf je 18e) en dat je verder kunt studeren op elke HBO-opleiding als je dat wilt.

Talent World International Business School® voldoet,  dankzij haar strategische samenwerkingpartners met haar examencommissie, aan de accreditatie voor de opleiding Assistent-manager Internationale Handel met crebonummer 25184.

 

STUDIEKOSTEN

Studenten bij Talent World (MBO en HBO) kunnen daardoor aanspraak maken op DUO studiefinanciering om de opleiding te bekostigen.

 

Het collegegeld voor studiejaar 2020 bedraagt €18.500 met betalingsmogelijkheden in 1 tot 12 termijnen middels automatische incasso.

Wij vinden dat onze opleiding toegankelijk moet zijn voor iedere écht gemotiveerde student. Niet iedereen kan de opleiding echter zomaar betalen. Het is daarom belangrijk dat je nadenkt over hoe je de opleiding gaat financieren:

Studiefinanciering via DUO

Als je begint aan een MBO opleiding heb je recht op een ov-jaarkaart (reisproduct),
daarnaast heb je vanaf je 18de recht op studiefinanciering:

  • in het mbo bestaat de studiefinanciering uit een basisbeurs, aanvullende beurs en een lening

  • de hoogte van de aanvullende beurs is afhankelijk van je woonsituatie en het bruto jaarinkomen van je ouders

    • < €34.600 – volledige aanvullende beurs is een gift

    • tussen €34.600 en €50.200: aanvullende beurs is deels gift en deels lening

    • > €50.200 – aanvullende beurs is een lening

  • leningen los je af in 35 jaar, te beginnen 2 jaar na behalen diploma

  • je betaalt 0% rente over je studielening

< Terug