DOELGERICHT.
Elke dag focus op doelen en resultaat!

Bij Talent World doen we het anders. Omdat jij anders bent en omdat leren ook gewoon inspirerend en leuk kan zijn. Zo bieden wij geen aaneengesloten lange klassikale lesdagen, maar allerlei praktische prikkelende leeractiviteiten die jou optimaal helpen bij het leren ondernemen.

DOELGERICHT

We houden het graag eenvoudig: elke dag begint daarom om 9.30 uur ’s ochtends en eindigt om 17.00 uur ’s middags. Bij Talent World heb je alle vrijheid om je eigen wereld, (en dus leerproces) onder dagelijkse begeleiding van je business coaches in te richten. Er gelden echter vier basisregels:

-     we zijn er altijd,

-    we zetten ons voor honderd procent in,

-    we presteren optimaal en

-    we bieden altijd een toegevoegde waarde.

 

DAGELIJKSE MISSIE

Tijdens een gewone dag in Talent World werk je vooral aan een echte praktijk-opdracht, de missie. Om een missie te realiseren, heb je kennis en vaardigheden nodig vanuit alle disciplines. De business coaches bieden jou die aan middels voor jou specifieke programma's.

 

PERIODISEREN " LEREN PRESTEREN" 

Periodiseren zijn de vier fasen waarin wij het jaar indelen. Dit is om een maximale ontwikkeling van je talent te realiseren.

Periode 1 : Ontwikkelen van basisvaardigheden en ondernemende houding

Periode 2 : Ontwikkelen van kennis en inzicht

Periode 3 : Verdiepen en professionaliseren van je vaardigheden en mindset

Periode 4 : Verdiepen, toepassen en beargumenteren van vaardigheden en mindset.

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleiding hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONS ADRES

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 44044247

Talent World International B.V.

k.v.k. : 72724544 

B.t.w. # :  82898540

IBAN : NL59 INGB 0008 7066 48

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!