Je eigen bedrijf

start je met een goed business plan!

Tijdens de specialisatie " ondernemen met je StartUP" krijg jij de vrijheid om je eigen ondernemersdroom te realiseren. Je richt daarbij je eigen bedrijf op en zet je zelfgekozen product of dienst in de markt. In de verdiepingsperiode bouw je jouw talenten maximaal uit en laat je zien dat jij succesvol kunt ondernemen.

 

Je kunt ook de specialisatie "ondernemen in je familiebedrijf" kiezen, waarbij je in een klein team werkt aan uitdagende opdrachten van andere aangesloten familiebedrijven. Zo ervaar je hoe familie-ondernemerschap op verschillende manieren wordt toegepast. 

Ondernemersopleidingen

Je kunt jezelf specialiseren in richtingen, waarbij de internationale handel van het bedrijf, juridisch medewerker, personeelszaken of key-accountmanagement het uitgangspunt is. Bekijk hieronder hoe jij jezelf laat opleiden en voorbereiden op de 21e eeuw!

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de trajecten hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONS ADRES

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!