Erkende Opleidingen
MBO & HBO studenten en sporters op hun plek!

 Als particuliere onderwijsinstelling investeert Talent World College in de hoogst denkbare kwaliteit. Door onze unieke aanpak en intensieve begeleiding zoeken we het best passende gepersonaliseerde onderwijs dat jouw talentontwikkeling mogelijk maakt, versneld, begeleid, met de blik op het resultaat vanuit de realiteit van vandaag. Dat kan ook een financiële realiteit zijn.

ACCREDITATIE

Talent World College biedt als onderdeel van Business School Notenboom begeleiding voor opleidingen op zowel VO, MBO als HBO. Afhankelijk van jouw gekozen dromen en idealen, voorafgaande studierichting, persoonlijke (sport) behoefte en studieachtergrond, vinden wij het juiste traject voor jou.

STUDIEKOSTEN

Het studiegeld voor studiejaar 2021 bedraagt €17.200 met betalingsmogelijkheden in 1 tot 12 termijnen middels automatische incasso. Alle lesmateriaal is inbegrepen in het studiegeld. Voor alle examineringen betaal je een jaarlijks  bedrag van €895.

Wij vinden dat ons instituut toegankelijk moet zijn voor iedere écht gemotiveerde student.

Niet iedereen kan de opleiding echter zomaar volgen en betalen. Het is daarom belangrijk dat je nadenkt over hoe je de opleiding gaat financieren:

Studiefinanciering via DUO

Als je begint aan een onze opleiding heb je recht op een ov-jaarkaart (reisproduct),
daarnaast heb je vanaf je 18de recht op studiefinanciering:

  • de studiefinanciering bestaat uit een basisbeurs, aanvullende beurs en een lening

  • de hoogte van de aanvullende beurs is afhankelijk van je woonsituatie en het bruto jaarinkomen van je ouders

    • < €34.600 – volledige aanvullende beurs is een gift

    • tussen €34.600 en €50.200: aanvullende beurs is deels gift en deels lening

    • > €50.200 – aanvullende beurs is een lening

  • leningen los je af in 35 jaar, te beginnen 2 jaar na behalen diploma

  • je betaalt 0% rente over je studielening

Aanmelden intake/adviesgesprek

Onze opleidingen starten in januari en september. Wil je je aanmelden voor een particuliere opleiding bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleiding hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONZE LOCATIE

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!