Leiderschap door samenwerken,talenten benutten en impact maken!

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap de sleutel is voor een succesvolle en duurzame toekomst. De tijd dat jonge mensen na hun school een baan voor het leven vonden, is definitief voorbij. Werk kunnen creëren, is in onze ogen het antwoord op een veeleisende en onbekende toekomst.


Juist praktijkgerichte studenten verdienen een uitdagende en praktijkgerichte opleiding waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en waar ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Talent World is een volwaardige op zichzelf staande leiderschaps- en ondernemersvakschool waar talentvolle jongeren zich met plezier ontwikkelen tot ondernemende young professionals.


Wij nemen onze studenten serieus, luisteren écht naar ze en werken constant samen om hun leerproces te optimaliseren. Elke dag doen we het een beetje beter, zodat we samen werken aan het best denkbare programma dat één op één aansluit bij de ontwikkelbehoefte van elke individuele student.

 
gepersonaliseerde leerweg

elke student en zijn of haar talent staat centraal

intensieve begeleiding

100% contacturen met vakdocenten en coaches

leren in de praktijk

leren ondernemen door te ondernemen

leren in een team

elkaars talenten benutten en samenwerken

leren door doen

ontwikkelen van beroepsgerichte competenties

 

fitheid

geïntegreerde ontwikkeling van persoonlijkheid, fysieke fitheid en sociale vaardigheid

talent maximalisatie

keihard werken om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst

afgestemd op het jongerenbrein

wijze van leren afgestemd op moderne inzichten die jonge mensen aanspreken

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleiding hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONS ADRES

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!