Studeren op het gras

MBO

International

Business Management

Bij  het afronden van het MBO “International Business Management” heb je een succesvolle wereldreis gemaakt en kun jij met jouw onderneming aan de slag met import- en exporthandel naar en buiten de Europese Unie. Je bent een tussenpersoon, levert een dienst of verkoopt een product. Hiervoor heb je een succesvol exportplan, key accountmanagement plan, een strategisch businessplan opgesteld als onderdeel van jouw ondernemingsplan. Dit doe je  voor je eigen Start UP bedrijf, of als aanvulling op het familiebedrijf.

Is dit de opleiding voor jou?     

In de World of Business leer je alles over het bedrijfsleven, in de World of Entrepreneurship, alles over het ondernemerschap, vanuit de World of Finance dat je bedrijf altijd winstgevendheid moet zijn om te bestaan en de World of Marketing leert je de weg hoe dat te realiseren.

Natuurlijk werk je aan je talen in de World of Travel, maak je in stageprocessen en opdrachten kennis met de arbeidsmarkt en in de World of Development, vormen wij je skills en mindset. In de World of Sports houden we je fit, van lichaam en geest!

Niveau    : MBO3 of 4+

Duur        : Versneld 1 of 2 jaar

Start        : september en januari. Tussentijds mogelijk na intake.

Lesvorm  : Blended Learning

Erkend    : Ja

Leerweg : voltijd (één stagedag per week) of deeltijd

Stage     : één dag per week. Buitenland stage mogelijk.

business management

Heb je ambities om te werken en ondernemen met buitenlandse relaties? Daar een speciaal product voor te ontwikkelen of een dienst? Kijk je graag over de grenzen en ben je een regelaar? Dan is dit jouw volgende stap!

Kies het vakgebied waar jij over een jaar een eigen onderneming in wilt!

INSCHRIJVEN/kosten

In het algemeen kun je de opleiding starten op MBO4 niveau met:

Vmbo diploma 

Mbo diploma (niveau 2 en niveau 3)

Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4

HBO instroom - minimaal Havo diploma of Mbo 4 diploma

INTAKEGESPREK

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleiding hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is.

Aanmelden intake/adviesgesprek

Onze opleidingen starten in januari en september. Wil je je aanmelden voor een particuliere opleiding bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleiding hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONS ADRES

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 44044247

Talent World International B.V.

k.v.k. : 72724544 

B.t.w. # :  82898540

IBAN : NL59 INGB 0008 7066 48

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met je in gesprek!

Bericht ontvangen!