Studenten zitten op trap

100 % accent op jouw ondernemers talent!!

Nederland draait op de Internationale handel. Nederlandse ondernemers zijn wereldwijd bekend om hun ondernemerszin. Kansen zien in binnen- en buitenland en die kansen ook pakken. Maar je moet wel goed weten waar je mee bezig bent. Beter om eerst te leren hoe het werkt en pas dan risico's nemen.

 

Alle begeleidingstrajecten zijn zowel Nederlandstalig en sluiten aan op VO, MBO4 en HBO niveau. Tevens  is er de mogelijkheid om een Engelstalige traject te volgen op zowel MBO als HBO niveau.

 

Onze trajecten

Volg een economische opleiding op MBO of HBO niveau richting het ondernemerschap bij Talent World College om je gericht te ontwikkelen, dan sla je twee vliegen in één klap. Allereerst laat je met het behalen van het Notenboom diploma bij jouw school zien dat je een aantoonbaar en erkend werk- en denkniveau hebt. Met je Talent World College diploma toon je aan een ondernemer te zijn die zijn vak ‘verstaat’.

Zie jij commerciële kansen zowel internationaal als lokaal? Doe je niets liever dan in te spelen op die kansen als zelfstandig ondernemer of ondernemer binnen een bedrijf? Kies het traject of sector waarin jij vindt dat je het verschil zult maken. Je business coaches willen met jouw samen werken aan het business model waar jij toekomst in ziet. Talent World College stelt jouw toekomst centraal!

Real Estate

Management

Marketing in vastgoed

Ondernemen in vastgoed is een wereld die veel kansen biedt. Opdrachtgevers begeleiden en adviseren bij de aankoop of verkoop van de woning of bedrijfspand. Denk ook in kansen door het huren en verhuren van onroerend goed. Daarnaast biedt vastgoedmakelaardij ook de rol als adviseur voor gemeenten, banken en woningbouw-corporaties. Specialistisch taxateren is ook een optie. Talent World verzorgt meerdere ontwikkeltrajecten binnen het vakgebied van de makelaardij. Meld je aan!

Automotive

Management

Import/Export met auto's

Heb je interesse in commercie, auto’s, transport? Talent World biedt een brede automotive ondernemersbegeleiding aan bestaande uit marketing, management en verkoop. De unieke combinatie zorgt voor een uitstekende aansluiting naar het bedrijfsleven en ondernemerschap. De persoonlijke begeleiding komt natuurlijk van specialisten. 

Bij Automotive Business Management word je opgeleid tot allround business professional die op meerdere vlakken het verschil maakt. Meld je aan!

E-Sports 

Management

E-Sport als businessmodel

In de studierichting Sports Management word je voorbereid op het ondernemen vanuit Marketing & Communicatie, of Event Management. In basis werk je aan je aan het in de markt zetten van je dienst en er evenementen mee te organiseren. De volgende stap gaan weer een slag dieper en richten we ons ook op grotere en complexere klanten. Talent World  richt zich op Business to Business B2B. Het mooie van deze richting is dat je sportbranche onafhankelijk wordt opgeleid. Dat wat je leert, kun je bij elke bedrijf toepassen. 

Events & Hospitality 

Management

anderhalve meter business

Binnen Evenementen & Hospitality Management leer je alles over de wereld van dienstverlening en events. Ga jij ook graag naar een concert of verblijven in luxe hotels? Je leert hoe je mensen een geweldige tijd bezorgt vanuit je eigen onderneming. Daarnaast werken we aan je mentaliteit, want ondernemen in deze sector vraagt een ijzersterke mentaliteit. We werken met duidelijke regels en structuur en je krijgt intensieve coaching. Gedurende dit begeleidingstraject en loop je stage bij een bedrijf dat evenementen organiseert en je kunt dat zelfs binnen een familiebedrijf.

Online Marketing

Management

Internet als businessmarkt

Hoe prettig is het om een bedrijf te leiden en project aan te sturen waar je wat aan hebt! Hoe word je de leidinggevende voor wie een ander graag wilt werken. Die je het teamgevoel weet te geven. Als teammanager, projectmanager, afdelingsmanager, ondernemer ben je heel beeld bepalend. Hoe kun je er voor zorgen een 'goede' manager te zijn? Bij Management en Ondernemen vind je  management, ondernemen en project- management. Na het volgen van dit programma ben je als ondernemer echt van vele markten thuis en klaar om in allerlei segmenten te ondernemen

Business

Management

Internationale Handel

Nederland draait op de Internationale handel. Nederlandse ondernemers zijn wereldwijd bekend om hun ondernemers zin. Kansen zien in binnen- en buitenland en die kansen ook pakken. Importeren, meerwaarde toevoegen en weer exporteren. Maar je moet wel goed weten waar je mee bezig bent. Beter om eerst te leren hoe het werkt en pas dan risico's nemen. Talent World biedt zowel een Nederlandse als een Engelstalige begeleiding  in aanvulling op jouw MBO4 opleiding. Meld je aan!

 

World of Entrepreneurship

"Met het plan van aanpak van een topsporter, geïnspireerd door topsporters, heb je in feite in één jaar je diploma op zak, met een eigen bedrijf onder je arm! Dat is de belofte die wij nakomen."

Is TALENT WORLD iets voor jou?

Zit recht! Doe je laptop weg! Sorry, er is geen docent, dus lesuitval! Je hebt een studieuur dus doe iets voor jezelf. Je rooster is gewijzigd!

Dat is bij Talent World verleden tijd. 

 

Wil je geïnspireerd aan een diploma werken? Zonder docenten die maar vanuit boeken lesgeven, je dwingen tot huiswerk. Waar je juist wordt gewezen op wat je vooral goed kan en enthousiast van wordt?

 

Wij onderzoeken met jou of jij een creator bent die perfectionistisch zaken aanpakt, een handelaar die een vlotte babbel heeft of de leider die initiatief neemt en anderen motiveert. Samen ontwikkelen wij voor jou speciaal,  het best passend ondersteuningprogramma tot toekomstige professional!