Studiegroep

Waarom kies je voor

TALENT WORLD

COLLEGE?

01. Alles draait,vanaf dag één om jouw droom!

Juist praktijkgerichte jongeren verdienen een uitdagende en ondernemende opleiding waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en waar ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Talent World College is naast een voorportaal van een vervolgopleiding ook een volwaardige op zichzelf staande vakschool waar talentvolle jongeren zich met plezier ontwikkelen tot ondernemende young professionals.

02. Dagelijks 1-op-1 persoonlijke begeleiding!

Wij nemen onze student-ondernemers serieus, luisteren écht naar ze en werken constant samen om hun leerproces te optimaliseren. Elke dag doen we het een beetje beter, zodat we samen werken aan het best denkbare programma dat één op één aansluit bij de ontwikkelbehoefte en diplomawensen van elke individuele student-ondernemer.

03. Afstemming op het jongerenbrein

Je bent jong. Je denkt anders dan volwassenen, dus is onze begeleiding op jouw ambities afgestemd.

Je bent talentvol. Je gaat doen waar je passie voor hebt, dus een leeromgeving om je talent te maximaliseren.

Je bent fit. Fitte studenten presteren beter. Dus je werkt hard aan je fysieke, emotionele en mentale fitheid.

Je leert door te doen. Alle theorie wordt omgezet in de praktijk. Je leert alle competenties voor jouw doel.

Je leert in een team. Elkaars talenten zien, erkennen, benutten en leert zo succesvol samen te werken.

04. Skills van de 21e eeuw, met tools van de 21e eeuw

Scholen verbieden computers, Social Media, digitale communicatie en beperken zo de ontwikkeling van de talenten voor ondernemers van de 21e eeuw. Bij Talent World College werk je aan je digitale geletterdheid, je virtuele presentatie, het (online) samenwerken, mediawijsheid en mediavaardigheid. 

05. Talent maximalisatie door Blended Learning

Leren ondernemen door te ondernemen. Dat kan niet in de klas, met een docent die lesstof opdreunt. Daarom focust Talent World College zich op het ontwikkelen van beroepsgerichte competenties, keihard werken om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst.

Dit doen wij met Blended Learning aanpak, een wijze van leren afgestemd op moderne inzichten. Workshops, webinars zodat je op elk moment van de dag geïnspireerd wordt, je ontwikkelt en onbewust desk research doet en bedrijven bezoekt, afgewisseld met "virtuele" klassikale lessen. 

Aanmelden intake/adviesgesprek

Wil je je aanmelden bij Talent World International, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel met het secretariaat: 085-0605137 of meld je online aan.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de trajecten hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de opleidingen hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

CONTACT  ONS

ONZE LOCATIE ROTTERDAM

Twentestraat 26

3083 BD Rotterdam (Zuid)

Tel:  +31 85 06 05 137 | +31 6 25 09 23 86

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!