TALENT

WORLD

International

De slimme combinatie tussen onderwijs en sport, met 100% accent op het ontwikkelen van talent!

Al sinds 2010 (basis)onderwijs en sportbegeleiding voor kinderen uit heel Nederland in verschillende programma's.

Wij organiseren en begeleiden sport & speldagen voor basis en voortgezet onderwijs met pedagogische medewerkers.

Wij ontwikkelen en managen volledige sportprojecten, bieden verenigingsmanagement en technische ondersteuning.

 
De lesprogramma's behoren tot leef- en belevingswereld van de kinderen, gekoppeld aan voetbal- en hockeytrainingen, alsook danslessen en shows.

Geeft inschool, naast taal en rekenen, bijscholing en (talen) cursussen voor basis- en voor middelbare scholieren.

Heeft u behoefte aan

sportdocenten?

Wilt u in uw school

sportklassen?

Nog steeds moeite met uw sportprojecten?

 

SPORT HEEFT MEER DAN 2 DOELEN

Talent World International heeft plaats voor leerlingen die plezier beleven aan sport en zich daar buiten schooltijd mee bezig houden. Wij bieden sporters de kans om onder schooltijd met professionele coaching zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond, terwijl zij (basis)onderwijs op maat genieten.

Talent World is bedoeld om de jeugd te laten schitteren met hun eigen kwaliteiten. Wij willen, door hun passie voor sport te benutten, dat zij de wereld om zich heen positief beïnvloeden en mooier maken. Met de kernwaarden sportiviteit, respect, kameraadschap, discipline en plezier – die gelden voor leerlingen, talentmanagers, begeleiders en leraren, halen wij het beste uit iedereen boven.

Is Talent World wat u nodig heeft? Dan krijgen leerlingen een leuke tijd, want zij leren een heleboel dingen die nodig zijn de rest van je leven. Bij Talent World kunnen zij op allerlei manieren. Het leren staat voorop, maar dat kan het beste als leerlingen elke dag weer gemotiveerd zijn. Omdat zij van sport houden, weten wij zeker dat zij naar school gaan meer dan leuk gaan vinden!

DE WERKWIJZE IN EDUCATIEF VOORBEELD:

FC Groningen speelt voor de play-offs uit tegen Fortuna Sittard. De loting  is op zondagavond en de play-offs wordt gespeeld de eerstvolgende zaterdag. FC Groningen traint twee keer per dag en is op woensdag vrij. Wel eten zij drie keer per trainingsdag op de club.

a) Hoeveel trainingen heeft de club tot de wedstrijd? b) welke provincies doorkruist FC Groningen op weg naar Sittard? c) Welke rivieren steken zij over totdat zij Vitesse passeren? d) Er zijn 500 kaarten voor supporters om met bussen mee te gaan. Elke bus heeft 75 zitplaatsen. Hoeveel bussen moeten er gereserveerd worden voor supporters?  Hoeveel maaltijden moeten er worden bereidt?

TALENT WORLD

INTERNATIONAL

Basisschool

 VISIE

“We leven in een springlevende en dynamische maatschappij. Het onderwijs staat steeds meer open voor veranderingen en groeit met haar tijd mee. Daarbij omarmt ook u het nieuwe en behoudt u het goede. Sommige normen en waarden veranderen echter niet en blijken van alle tijden te zijn. Zoals de overtuiging om kinderen beleefdheid en fatsoen naar de medemens mee te willen geven, net als respect naar de omgeving en voor de natuur. Deze ‘ouderwetse’ normen en waarden zijn nog altijd actueel. Met oog voor het verleden en de blik gericht op de toekomst,  is een uniek school-plusprogramma helemaal van deze tijd. Met voetbal als middel”

TALENT WORLD

INTERNATIONAL

Basisonderwijs

 MISSIE

Natuurlijk leer je heel goed lezen, schrijven, rekenen en veel meer! Maar
daarnaast ben je op allerlei manieren met sport bezig. Zo wordt er bijvoorbeeld elke week aan je techniek gewerkt en zijn er per blok van zeven weken voetbalthema’s, maar ook leer je omgaan met de pers, vreemde talen spreken of wat er in je lichaam gebeurt als je eet. Want stel je voor dat je een topsporter zou worden? Dan is jouw basis helemaal gelegd met

Sport als middel en ontwikkeling als doel! Hoe ? Sociaal-maatschappelijk, educatief en sportief ontwikkelen op basis van je passie voor sport tot een professional in de maatschappij, zodat je later de wereld om je heen mooier willen maken!

ONZE SUCCESVOLLE LANCERINGEN

Gelukkige Student
Dancer in Sunset
GET FIT 
Flashmob
2014
klaslokaal
School spullen
Meisjes ontspannen op voetbalveld
Spaans Leren
Cuchillo Affilado
2014
Publicatie
Dagblad Trouw
2012
Voetbalklas HPC
Praktijkonderwijs
2018
Hindu Celebration
Kleurendans
tegen kanker
2014
 

CONTACT 

TALENT 

WORLD

International

ONS KANTOORADRES

Twentestraat 26

3083 BD te Rotterdam

Tel:  +31 10- 268 00 52 | +31 6 19009231

TWISM is een product van VoetbalMentors  B.V. 

k.v.k. : 72724544 

B.t.w. # :  82898540

IBAN : NL59 INGB 0008 7066 48

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bericht ontvangen!